2022-09-06 15:45:00

Sevgili AGÜ’lüler Aramıza Hoşgeldiniz,

Kayseri’de siz değerli öğrencilerimizin konaklama ihtiyacına çözüm oluşturmak amacıyla sizlerin kullanımına tahsis etmiş olduğumuz öğrenci yurtlarına ait hak kazanan asil ve yedek öğrenci listelerine ilgili belgelerden ulaşabilirsiniz.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Yerleşen Asil Erkek Öğrenci Listesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Yerleşen Asil Kız Öğrenci Listesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Yerleşen Yedek Erkek Öğrenci Listesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Yerleşen Yedek Kız Öğrenci Listesi

Asil listede isimleri yer alan öğrencilerimizin yurt depozito ücretlerini en geç 8 Eylül 2022 tarihine kadar “VAKIFBANK ÖDEME SİSTEMLERİ” aracılığıyla aşağıdaki adımları takip ederek yatırmaları gerekmektedir.

Depozito ücretlerini belirtilen süre dahilin de yatıran öğrencilerin ön kayıtları yapılacak olup, depozito ücretini 8 Eylül 2022 tarihine kadar yatırmayan öğrenciler asil listeden yerleşme hakkını kaybedecektir.

Ödeme işlemini VAKIFBANK İNTERNET BANKACILIĞI-VAKIFBANK ATM’leri ya da VAKIFBAK Şubeleri aracılığı ile yapabilirsiniz. İNTERNET BANKACILIĞI ya da ATM den ödeme yaparken aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

ÖDEMELER -EĞİTİM ÖDEMELERİ- ÜNİVERSİTE ÖDEMELERİ-ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ’ni seçerek sadece ÖĞRENCİ NUMARASI girerek 1000 TL olan giriş ücretini ödeyebilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim yılının hepinize sağlık ve başarı getirmesini temenni ederiz,

Kayıt esnasında yanınızda getirmeniz gereken evraklar: https://sks-tr.agu.edu.tr/formlar

Açıklama:

1.2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı aylık yurt ücreti 1000 TL,

2.2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yurt depozito ücreti 1000 TL,

3.Burslu yerleşen öğrencilerimizin de burs hakkından faydalanmaları için en geç 8 Eylül 2022 tarihine kadar depozito ücretini yatırmaları gerekmektedir. Yatırmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybedecektir.